top of page
nssg.png

NEDERLANDSE SLEUTEL- EN SLOTENSPECIALIST GILDE

De leden van de NSSG volgen jaarlijks cursussen en trainingen op het gebied van sleutels, sloten en kluizen. Daarnaast worden onder de leden automatisch ook de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte gehouden m.b.t. producten en inbraakmethodes en sleuteltechnieken.Alle leden staan garant voor vakkennis, vakbekwaamheid en kwaliteit. Om zoveel mogelijk de betrouwbaarheid en kwaliteit te kunnen garanderen hebben onze leden een proeve van vakbekwaamheid afgelegd en zijn zij voorzien van een bewijs van goed gedrag. Ook zijn veel van onze leden volgens PKVW & BORG gecertificeerd.Om ook op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in Europa is het NSSG aangesloten bij ELF ( European Locksmith Federation).

Schermafbeelding 2018-01-25 om 17.04.44.

POLITIEKEURMERK VEILIG WONEN

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Van Den Acker is hiervoor een samenwerkingsovereenkomst met het politiekorps regio Midden & West Brabant aangegaan. Dit houdt in dat Van Den Acker bij u vrijblijvend kan komen kijken naar de beveiliging van uw woning. Onze adviseur vertelt u welke aanpassingen er moeten worden gedaan en zet deze voor u op een offerte zodat u vooraf op de hoogte bent van de kosten hiervan. Indien u akkoord gaat en uw woning laat beveiligen als door ons aangegeven zal het Certificaat Veilige Woning aan u worden afgegeven.

Wat kunnen wij niet voor u doen?

Behalve bouwkundige zijn er ook administratieve en organisatorische maatregelen belangrijk. Waardevolle bezittingen merken en registreren, begroeiing rondom het huis bijhouden, bij vertek ramen sluiten, GEEN touwtje uit de brievenbus, GEEN sleutel onder de mat en GEEN briefje met "ben even weg"; of "met vakantie tot...", maar WEL een afspraak met de buren om een oogje in het zeil te houden en tijdschakelaars om de lampen in huis te ontsteken, zodat het bewoond lijkt. Dit zijn allemaal belangrijke zaken die de kans op inbraak aanzienlijk verminderen, maar hierbij kunnen we u niet meer als advies bieden, het doen van deze dingen komt op uzelf aan.

Voordelen van het hebben van dit keurmerk

Een woning met het Politiekeurmerk is uitstekend beveiligd. Niet alleen tegen inbraak, maar ook tegen persoonlijk letsel als gevolg van brand. Het inbraakrisico daalt zelfs met 80%. Veel verzekeraars geven u daarom korting op uw premie. Huizen en buurten met het keurmerk stijgen bovendien in waarde. Dankzij het keurmerk hebben bewoners weer aandacht voor hun woonomgeving; dus Veilig Wonen is ook Prettig Wonen.

 

Deelcertificaten

Certificaat Veilige Woning

Als bewoner kunt u opgaan voor het Certificaat Veilige Woning. Huurders doen er goed aan dat vooraf te bespreken met hun verhuurders. Woningcorporaties zijn soms bereid de voorzieningen op te nemen in de huur. Dat kost een paar Euro per maand, maar daar staat in veel gevallen een verlaging van de verzekeringspremie tegenover.

 

Certificaat Veilig Gebouw

Nog mooier is het als uw verhuurder en/of medebewoners willen meewerken aan het veilig maken van het hele complex of woongebouw. Dat kan door zorg te dragen voor goede verlichting, afsluitbare entrees en trappenhuizen en goed beheer. Het gebouw of complex kan dan het Certificaat Veilig Gebouw krijgen.

Certificaat Veilige Omgeving

Als de straatverlichting goed is, bewoners hun fietsen en auto's veilig kunnen stallen en het beheer van het openbare gebied aan de eisen voldoet, kan de buurt het Certificaat Veilige Omgeving krijgen. Met deze drie deelcertificaten woont u in alle opzichten veilig.

bottom of page